Isnin, 4 Julai 2011

Alhamdulillah rezeki kurniaan Allah

Alhamdulillah segala puji bagi ALlah yang memberikan rezeki kepada setiap hambanya yang dikehendakinya.

setelah lebih kurang 5 bulan usia perkahwinan kami.. ikatan ini diserikan dengan rezeki dari Allah...alhamdulillah..penyambung warisan kami..ummat muhammad bertambah lagi insyaAllah... semoga anak yang akan lahir ini menjadi penegak Islam.. amin..

rezeki itu datangnya dari Allah itu yg slalu abg sebut dengan aku...salah satu benda yg aku blaja dari abg sejak kawin ialah ketawakkalan abg kepada Allah... dia seorg yang sungguh2 bertawakal kepada Allah...sungguh2 yakin dengan janji dan rezeki kurniaan Allah.. syukur ya Allah atas kurnian mu seorang suami yang tiada ganti kepadaku.

alhamdulillah berita gembira itu ditambah lagi dgn berita2 gembira yang lain... setelah aku mengandung dkt 3 bln..alhamdulillah akak ku pulak yang menagndung... setelah hampir ku mengandung 4 bulan..ateh pulak disahkan mengandung..alhamdulillah..inilah rezeki yang tidak terhingga buat mak...semua anak perempuannya mengandung..

insyaAllah aku due awal bln 12..akak awal bln 1..ateh ujung bln 1. semoga kami semua selamat dan dipermudahkan segala urusan...

terfikir jugak..camner la raya nanti..masing2 dah 6/7 bln time tuh..sian mak..adik kena la tlg kat dapur..adik pun siap imagin dah camner dia nak jaga anak buah 3 org sekali... yerla adik kan mmg suka berangan..

alhamdulillah skrg kandunganku dah 4 bulan lebih..semoga Allah memudahkan segala urusan kami...amin... :)

semoga anak ummi dan abi akan menjadi khalifah di bumi Allah ini dengan menegakkan kalimah ALLAH...amin...

Tiada ulasan:

ya taibah

MY ART N DESIGN

Photobucket